Haber

Murat Kurum Pendik’te Kahvaltı Programına Katıldı

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Pendik’te kahvaltı programına katıldı, ardından Pendik spor tesislerini ziyaret etti. Burada bir açıklama yapan Kurum, “Pendik’teki dönemimizde trafik çilesi bitecek, aşka, ailemize, çocuklarımıza vakit açılacak.”

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, Pendik’te düzenlenen kahvaltı programında STK Temsilcileri ve Fikir Önderleri ile bir araya geldi. Programa, Murat Kurum’un yanı sıra Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, AK Parti Pendik İlçe Başkanı Özer Sarıkaya ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, “İstanbul’u olgun bir demokrasi kültürü içinde yöneteceğiz. Yani her kesimden insanımız paydaşlarımız olacak. İstanbul’un sorunlarını çoksesli bir şekilde ele alacağız,” dedi. Çok kültürlü ve yetkin idari yapıyı ve bunu salonu dolduran siz değerli kardeşlerimizle birlikte çözeceğiz.

22 yıldır tarihi projelerimizin her biri; Yeni bir projenin kapılarını açtı. Yaptığımız her çalışma daha büyük çalışmaların ve değişimin önünü açtı. Bakanlığım döneminde Pendik’te iki harika yeşil eser yaparak millet bahçelerimizi hizmetinize sunduk.

Allah bize güç verdi, birçok mahallemizde kentsel dönüşümü hızlandırdık. 20 bin evi dönüşüm kapsamına alarak hayatlara dokunduk. Vatandaşlarımızın yıllardır yaşadığı mülkiyet kaygısını hızla çözüme kavuşturduk. Her kuralda belediyemizin yanında olduk. Biz yine; Önümüzdeki 5 yılda da hep Pendik’in yanında olacağız. Her zaman birlikte; 50 yıl boyunca konuşulacak çok güzel, çok özel çalışmalara imza atacağız.

Pendik, TEM ve E-5 yan yol düzenlemesinde; Pendik Meydanı Katlı Kavşağı’nı hızlı bir şekilde yapacağız. Trafik sorununa karşı ilk hamleyi biz yapacağız. Sultanbeyli – Kurtköy; Pendik – Sabiha Gökçen – Tuzla ve Sabiha Gökçen – Kurtköy Metro Hatlarını hızla hizmete açacağız.

Tuzla – Samandıra ortasında ihtiyacınız olan Raylı Sistem Hattını kurarken; Bir diğer grubumuz; Süreyyapaşa – Aydınlıyolu Sokakları ortasında Belediye Binası önünde batık ve mevcut uygulamayı tamamlayacak. Pendik’te geçireceğimiz süre boyunca trafik çilesi bitecek, aşka, ailemize, çocuklarımıza vakit açılacak. Pendik büyüyecek, Pendik güzelleşecek, Pendik zenginleşecek. Aydos ormanında; Pendik’e hitap edecek muhteşem bir yeşil alanı sizlere hediye edeceğiz. Pendik’te ihtiyaç sahibi ailelerimize maddi destek sağlayacağız. “Pendik’in her mahallesine bebeklerimiz için yeni kreşler inşa edeceğiz” dedi.

Programda konuşan Ahmet Cin, “Şu anda 2019 yılında Pendik’e getirilmesi gereken yatırımları tek tek hesaplıyoruz ve bu yatırımların Sayın Murat Kurum başkanlığında Pendik’e gelmesi konusunda mutabakata vardık. İnşallah” dedi. Önümüzdeki günlerde Pendik’e gelecek yatırımları Büyükşehir Belediyesi’ni kazanarak kazandıracağız.” “Pendik’in çehresini çok daha hoş hale getirmeyi hedefliyoruz” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, STK Temsilcileri Toplantısı programının ardından Pendikspor tesislerini ziyaret etti. Kurum, Pendiksporlu futbolcularla sohbet ederek, futbolcular ve teknik heyet ile fotoğraf çektirdi. Daha sonra topun kontrolünü eline alan Murat Kurum penaltıyı kullandı.

Bir süre gazetecilerle birlikte penaltı vuruşu yapan Murat Kurum, “Her alanda olduğu gibi sporun ve sporcunun yalnız kalacağı, İstanbul’un sporla bir arada yaşanacağı, her türlü sportif faaliyetin gerçekleştirildiği bir İstanbul vaad ediyoruz” dedi. İlk etapta 2027 Avrupa Oyunları yapılacak, ardından da “2036 Olimpiyat Oyunları’nın yapılabilmesi için 1 Nisan’ın prestijiyle tüm kulüplerimizle bu çabayı göstereceğiz” dedi. İstanbul’dayız ve biz de İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü altyapı ve tesisi İstanbul’umuza kazandırmaya devam edeceğiz” dedi. – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
kartal evden eve nakliyat
Başa dön tuşu