Haber

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu: İsrail kara operasyonunu göze alamaz

Özgürlük ve Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, “15 gün boyunca Gazze sınırına tank yığdılar. Orada Siyonistleri üniformalı sıraya dizdiler. ‘Kara operasyonu başladı, gelecek’ diyorlar” Neden başlamıyor? Çünkü kara harekâtına başlarlarsa kendileri gibi ellerinde silah olan insanlarla karşı karşıya kalacaklar.” “Bazıları çıkacak. Çünkü onlar bizimle, kardeşlerimizle ve oradaki Müslümanlarla eşit şartlarda göğüs göğüse savaşmaya asla cesaret edemeyecekler” dedi.

HÜDA-PAR Van İl Müdürlüğü 4. İl Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Edremit ilçesinde bir otelde düzenlenen ve HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun katıldığı kongre, Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başladı. Tek listeyle katılan ve 200 delegenin oy kullandığı kongrede şu anki lider Av. Rasim Saygın güvenini tazeledi.

‘GAZZE’DE HALKIN ÜZERİNE GÜNDE TONLARCA PATLAYICI ATILIYOR’

Kongrede konuşan HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, İsrail’in Gazze’ye yönelik devam eden saldırılarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Yapıcıoğlu, Gazze’deki 8,5 kilometre genişliğinde ve 41 kilometre uzunluğundaki açık hava hapishanesinde mahsur kalan yaklaşık 2,5 milyon kişinin üzerine her gün tonlarca patlayıcı atıldığını belirterek, şöyle konuştu:

“Atılan bombalar, tanklardan atılan füzeler, askeri gemilerden atılan bombalar camileri, kiliseleri, hastaneleri, sivillerin yaşadığı binaları, evleri yerle bir ediyor. Kadınlar, çocuklar, sırtı bükülmüş yaşlılar, gazeteciler, doktorlar, hemşireler, Birleşmiş Milletler yetkilileri var. , öğretmenler yani temiz insanlar, Her gün mazlumlar katlediliyor. Ortalama olarak her 5-6 dakikada bir kardeşimiz şehit oluyor, her 15 dakikada bir masum bir çocuk ruhunu Rabbine teslim ediyor. Bir vahşet yaşanıyor Tarihte benzeri görülmemiş bir yer ve bu bombardımanın altındaki insanlar tamamen savunmasız siviller. Dünyanın en büyük ateş gücüne sahip terör örgütü, evet bunu bilinçli kullanıyorum ve altını çiziyorum. İsrail bir terör devletidir. , bir devlet değil. Siyonist terör örgütü dünyanın gözü önünde tüm kutsalları, tüm insani değerleri ayaklar altına alarak bombalamaya devam ediyor. Yasaklanmış silahlar kullanıyor. Fosfor bombaları akıyor. Üstelik çocuk hastanesi de bombalanıyor. . O kadar çaresizdi ki üzerine fosfor bombası attı. Her türlü vahşeti sergiliyor. Birleşmiş Milletler’in 1948’deki paylaşım planına göre burada iki devletin kurulması gerekiyordu. Filistin topraklarının yarıdan fazlası Siyonistlere, yarıdan biraz azı da Filistinlilere bırakılacaktı. 2 farklı eyalette birlikte yaşayacaklardı. Başkenti Doğu Kudüs olan bağımsız bir Filistin Devleti de kurulacak. İsrail devleti esasen 1948’de kuruldu. “Bu, Müslümanların birlik ve beraberlik günüdür.”

‘ARAÇ OPERASYONU GETİREMEZLER’

Yapıcıoğlu, direniş sayesinde şu ana kadar Gazze’nin işgal edilmediğini belirterek, “15 gün boyunca Gazze sınırına tank yığdılar. Siyonistleri üniformalı olarak oraya dizdiler. Kara operasyonunun başladığını söylüyorlar,” dedi. Başlayacak. Öyle mi? Neden başlamıyor? Çünkü kara operasyonuna başlarlarsa ellerinde karşı karşıya kalacaklar.” Silahlı biri olacak. Çünkü bizimle, kardeşlerimizle ve oradaki Müslümanlarla eşit şartlarda, göğüs göğüse savaşmaya asla cesaret edemeyecekler. Buna cesaret edemiyorlar. Nasıl bilebiliriz? Rabbim bize haber veriyor. Çünkü onlar dünyayı 4 değil 8 elle tutuyorlar. Hayata 4 değil 8 elle tutunuyorlar. O kadar vefalılar ki en korkak millet onlar. 100 bin dolarlık füzeyle 100 dolarlık füzeyi durdurmaktan çekinmiyorlar. 75 yıldır sürekli saldırıyorlar. Başka delil aramaya gerek yok. Sürekli havadan, karadan, denizden bombalıyorlar. Buna aslında soykırım denir. Gazze’de 4 bin diyaliz hastası var. Bu hastaların haftada 2 veya 3 kez diyaliz makinesine bağlanması gerekiyor. Hastanelerde elektrik kesilecek Gazze’de prematüre doğan 130 bebek var. “Küçük bebekler erken doğuyor ve elektrikler kesilirse onlar da ölecek” dedi.

‘MÜSLÜMAN ÜLKELERİN BİRLEŞME ZAMANI’

Müslüman ülkelere seslenen HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, “2 milyarın üzerinde Müslüman nüfus var. 57 ülkeden 10’u bir araya gelse” dedi ki: ‘Biz Filistin’deki kardeşlerimizin yanındayız, kayıtsız şartsız değil şartla. onlar haklı. Biz Tanrıyız’.” İnanın ‘Zalimlerden korkuyoruz, bu zulme ortak olmayacağız’ derlerse. Zulüm bizim olsa bile onun yanında yer almayız. Bizler Filistinli kardeşlerimizin zulme uğramaları nedeniyle her konuda onların yanındayız. Biz de onlara destek verenlere karşı tavır alacağız. Müslümanlar, İslam ümmeti ayağa kalkacak, saf tutacaktır. “Eğer kontrolü ele almazsa, korkarım mazlumların çığlığı bizi de yakar. Amerika savaş gemilerini gönderdi, İngilizler asker ve gemileriyle peşlerinden geliyor. Almanlar ve Fransızlar destek açıklaması yaptı ” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
kartal evden eve nakliyat
Başa dön tuşu