Haber

Cehaletiniz bu: İBB’den gece yarısı mahallenin ortasında dev hilti ile yol çalışması!

  • Haber7 – ÖZEL

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni çevreleyen niteliksiz ekiplerin beceriksizlik örneklerine bir yenisi daha eklendi. İBB’nin gece saatlerinde yüksek gürültülü yol bakım ve onarım çalışması İstanbulluları sıkıntıdan kurtardı. İBB Yol Bakım ve Altyapı Uyum Daire Başkanlığına bağlı ekipler, 11 Mayıs Perşembe akşamı 01.20’deEzici hilti ile mazgallı siperler çevresinde çalışmalar yürüttü.

Bahçelievler Yenibosna Merkez Mahalle, Sanayi Caddesi’ndeki çalışmaların çok gürültülü olmasına bölge sakinleri tepki gösterdi. İBB Yol Bakım ekipleri, yansımalara, “ Gündüz trafikten dolayı yapamadığımız için işi geceye aldık.” o cevapladı.

TEPKİLERE YARDIMCI OLMADILAR, POLİS DURDURDU

Baca ızgarası yükseltme çalışması adı altında gerçekleştirilen faaliyet, yüksek gürültü nedeniyle şikayet edildi. Bölgeye gelen polis ekipleri, yasa dışıKendisinin olduğunu hatırlattı ve İBB’nin eziyete dönüşen çalışmasına son verdi.

Mahalle sakinlerinin neredeyse tamamının uykusundan uyandırıldığı eser, hangi iş hangi saatte yapılabilirİBB’den habersiz bile niteliksiz takımlarıncehalet örneği olarak kaydedilmiştir.

İşte o görüntüler:

KAYNAK: HABER7

tercanhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
kartal evden eve nakliyat
Başa dön tuşu