Haber

AK Parti Seçim İrtibat Bürosu Eskişehir’de açıldı

AK Parti Seçim İrtibat Bürosu, Eskişehir’in Odunpazarı ilçesine bağlı Paşa Mahallesi’nde açıldı.

Cumhur İttifakı’nın Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Nebi Hatipoğlu, Paşa İlçesi Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışında mehter, meşale ve tezahüratlarla karşılandı.

Vatandaşlara seslenen Hatipoğlu, CHP’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ayşe Ünlüce’nin açıklamalarına yanıt vererek, mevcut yerel yönetimlerde beceriksizliklerin olduğunu söyledi.

Hatipoğlu, Eskişehir’in trafiğine, suyuna, gelişme bekleyen tüm mahallelerine hizmet etmek için yola çıktıklarını belirterek, “Biz ne dersek karşı taraf ‘Yapamazlar, yapamazlar’ diyor. ‘Bu trafiği düzelteceğiz, bu travmayı yer altına alacağız’ diyorum.” Eskişehir “Altında su var. Bu tramvayı yer altına alamazsınız” diyorlar. söz konusu.

CHP’li belediye başkan adayının Eskişehir’de yapacaklarına hayallerinin yetmeyeceğini belirten Hatipoğlu, “Eğer biz bunları yapıyorsak, tramvayı da Eskişehir’de rahatlıkla yer altına alırız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Biz bunları yapıyorduk. CHP adayıyla televizyona çıkacaktık, ortak projelerimizi anlatacaktık, projeleri tartışacaktık ama nedense korktu, çıkmadı. ‘Ne zaman çıkarsak çıkarız’ dedik. müsaitsin.’ Şimdi ’19 Şubat’ta çıkalım’ dedi. “Biz hazırız ve kararlıyız. 19’unda televizyonda olacağız. Gelse de gelmese de ben ortaya çıkıp projelerimi anlatacağım.” dedi.

CHP’liler, “Eskişehir’in betonlanmasına karşı çıkacağız” dedi. Telaffuzunu hatırlatan Hatipoğlu, “Ağabey bak, Eskişehir’in son yeşil bölgesini, şehrin içindeki ‘Kırmızı Yer’i imar için açtın. Niye açtın, 5 kat verdin? İstemiyorsan istemiyorsan” dedi. Beton, tarım arazilerini neden imara açtınız? Batıkent’i kalkınmaya mı açtım? Batıkent Tamamen yeşil alan, tarım arazisi. Biz betonlamaya karşıyız. Yeşil alanların imara açılmasına karşıyız. Ne yapacağız? Yapacağız. Yıllardır gelişme bekleyen Gündoğdu, Fevziçakmak, Huzur, Yeşiltepe mahallelerinde vatandaşlarımızın beklediği 5 katlı gelişmeyi verin. Biz hizmet ederken yoksul mahallelere de hizmet edeceğiz. ‘Sosyal demokratız’ diyorlar . Sürekli su fiyatlarını artıran, her şeyin fiyatlarını artıran popülist bir belediye olur mu? Liyakat olmayan yerde hiçbir şey olmaz. Yıllardır AK Parti’yi liyakatsizlikle suçlayan Yılmaz Büyükerşen’e sesleniyorum. liyakat? Yeğenin? bölüm lideri, damadın genel müdürü. Liyakat nerede? Liyakatın olmadığı yerde merhamet de olmaz. Değerin olmadığı yerde işler yürümez. Elbette suyun fiyatını düşüremezsiniz, Estram doğal olarak suyu israf eder. “Gerçek belediyeciliği 31 Mart’tan sonra tüm şehrimize göstereceğiz” dedi.

Hatipoğlu, Kuzey Kafkasya Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, Eskişehir Kuzey Kafkasya Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Ziyarette Hatipoğlu, dernek üyelerinin yerel yönetimlerden beklentilerini dinleyerek Dernek Başkanı Jankat Yelbaşı ve yönetim kurulu üyelerinin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yerel seçimlere ilişkin fikir alışverişinde bulunulan ziyarette Hatipoğlu, kendilerine gösterilen misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
kartal evden eve nakliyat
Başa dön tuşu