Haber

Volkan Demirel: Bu yılki hedefimiz maç kazanmak değil, depremzedelere umut olmak

– Volkan Demirel: “Bu yılki hedefimiz maç kazanmak değil, depremzedelere umut olmak”

Hatayspor Teknik Müdürü Volkan Demirel:

“Ömer Faruk Türk futbolunun son dönemde yetiştirdiği en önemli yeteneklerden biri”

“Bertuğ gelecekte Türkiye’nin en önemli forvetlerinden biri olacak”

İSTANBUL – Hatayspor Teknik Müdürü Volkan Demirel, düzgün bir hazırlık süreci geçirdiklerini belirterek, “Bu yılki hedefimiz maç kazanmak değil, depremzedelere umut olmak.”

Trendyol Muhteşem Lig ekiplerinden Hatayspor, yeni dönem hazırlıklarını sürdürüyor. Riva’da bulunan TFF Hasan Doğan Kamp ve Antrenman Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman öncesi basına açıklamalarda bulunan Hatayspor Teknik Müdürü Volkan Demirel, “Heyecanla ilk maçımızı bekliyoruz. Hazırlık sürecimiz biraz uzun sürdü. deprem çok zaman geçirdik bu sefer oyuncuları nasıl hazırlarız hangi oyuncularla ilerleyebiliriz hesapları yapıldı italyan kampı topuk yaylasındaki kamp ve geldiğimiz süreç Buradaki çalışmalar bizim için iyi oldu. Performans verilerinden de çok memnunuz. İlk maçımızla birlikte sezona iyi bir oyun ve güzel bir galibiyetle başlıyoruz. Hatayspor’un sahaya çıkacağı ve Hataylılara umut olacağı müsabaka. Bunun için kendimizi hazırlıyoruz. Bu yılki amacımız maç kazanmak değil, depremzedelere umut olmak.”

Volkan Demirel, hazırlık sürecinin keyifli geçtiğini belirterek, “Napoli ve Salernitana kulüplerine teşekkür ediyorum. Bizi ağırladılar. Çok keyif aldığımız bir kamp oldu. Futbolcular adına keyifli bir deneyim oldu. Bakanlığımıza ve futbol federasyonumuza teşekkür ediyorum.Onlar olmasaydı Hatayspor olurduk.Biz burada olamazdık” dedi.

“Ömer Faruk Beyaz futbolunu yeniden zirveye taşımak istiyor”

Yeni transfer Ömer Faruk Beyaz ile bizzat görüştüğünü söyleyen Demirel, “Ömer Faruk Beyaz, Fenerbahçe’deki ilk antrenmanına gittiğinde oradaydım. Tanıdığım bir oyuncuydu. Yetenekleri hakkında yorum yapmaya gerek yok. Türk futbolunun son dönemde yetiştirdiği en önemli yeteneklerden biri.Fenerbahçe’den ayrıldıktan sonra Stuttgart’ta oynayamama ve zaman bulamama gibi sorunlar yaşadı.Çünkü Ömer’i çok iyi tanıyorum ve o da beni yeterince iyi tanıyor. , telefonla görüştük.Bir sorum vardı “Benimle çalışmak ister misin” isterim. “Yeter ki kulüpler anlaşsın” dedi.Sonra kulübüyle görüştük.Şu anda 20 lira ödüyoruz. Ömer maaşının yüzde 10’unu depremzedelere bağışladı.Bu beni çok etkiledi.Takıma ve Hatay’a katkı sağlayacağı için takıma katıldığı için mutluyum. Sanırım Ömer eski günlerini özlüyor. Çökme yok. Kendinden çok emin. Sadece biraz eğitimi eksik. Ömer’i çok izleyeceğiz” dedi.

Geçtiğimiz sezon adından sıkça söz ettiren Bertuğ Yıldırım hakkında konuşan genç teknik direktör, “Bertuğ Yıldırım çok önemsediğim bir futbolcu. Türkiye’nin geleceğinde en değerli forvetlerinden biri olacak. inanılmaz bir fiziksel kapasite ve inanılmaz bir güç.İleride çok iyi yerlere geleceğini düşünüyorum.Umarım sözlerini “Allah gönlüne göre verir” diyerek bitirmiştir.

cungus-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
kartal evden eve nakliyat
Başa dön tuşu