Haber

U19 Kız Voleybol Milli Takımı dünya ikincisi olarak evine döndü

– Dünya ikincisi olan U19 Kız Voleybol Milli Grubu yurda döndü

İSTANBUL – FIVB U19 Kızlar Dünya Voleybol Şampiyonası’nı Hırvatistan’ın Osijek kentinde oynanan final maçında ABD’ye 3-2 kaybederek 2. sırada tamamlayan milli takım, yurda döndü.

U19 Kız Milli Voleybol Takımımız, FIVB U19 Kızlar Dünya Voleybol Şampiyonası finalinde ABD’ye 3-2 yenilerek dünya ikincisi oldu. Hırvatistan’da düzenlenen turnuvanın ardından milliler bu sabah tarifeli uçakla İstanbul Havalimanı’na geldi. Sporcular burada çiçekler ve Türk bayrakları ile karşılandı. Havalimanında basına açıklamalarda bulunan Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, dünya ikincisi olmanın çok önemli olduğunu belirterek, “Altyapısıyla, gençleriyle, ablalarıyla, ağabeyleriyle Türk voleybolu ne yapıyor. , nezdinizde ispatlamıştır.3-2 yenilen bir takım var.Dünya 2.liği aldılar.Ülkemizin adına da çok sevindim camiamızın adına da gurur duyuyorum. Filenin Sultanları gelecekte daha büyük başarılara imza atacaklar.Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.Antrenörlerine, kulüplerine, ailelerine çok teşekkür ediyorum.Türk Voleybolu çok güzel şeyler yapıyor ve yapmaya da devam edecek. harika şeyler.”

Eylül Durgun: “Hepimiz çok keyifli deneyimler yaşadık”

Takım olarak herkesin büyük bir tecrübe kazandığını belirten Kaptan Eylül Durgun, “Hepimiz çok keyifli deneyimler yaşadık. Takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Keşke birinci olabilseydik ama olamadık. Yine de başardığımızı düşünüyorum.” hepsi çok keyifli deneyimler yaşadı.Herkesi çok tebrik ediyorum.”

Gökhan Durmaz: “Kazanmak İsterdik Ama İkinci Olduk”

Oyuncularını tebrik ederek konuşmasına başlayan U19 Kız Voleybol Milli Takımı Başantrenörü Gökhan Durmaz, “Emek veren oyuncularımı tebrik ediyorum. Liderimizin sayesinde tüm federasyon arkamızdaydı. Oyuncuları bünyemize katmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

arifiyehaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
kartal evden eve nakliyat
Başa dön tuşu