Haber

Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu toplandı

Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu, Başkan Yardımcısı Celal Adan başkanlığında toplandı.

Adan, üç milletvekiliyle gündem dışı konuşma yaptı.

HDP Ağrı Milletvekili Abdullah Koç, “EYT’lilerin sorunlarına” ilişkin yaptığı konuşmada, hükümetin EYT sorununu analiz etmek istemediğini iddia etti. EYT’nin tarih bazında yeni mağduriyetler yaratacağını savunan Koç, “Bugün görüşülecek yasaya EYT konusunu da ekleyip sorunları bir an önce çözelim” dedi. O çağırdı.

Koç, Türkiye Barolar Birliği’ne de çağrıda bulunarak, EYT ve staj mağdurlarına ücretsiz avukatlık hizmeti verilmesini talep etti.

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Muğla ziyaretinde 6 milyar liralık yatırımın açılışını yaptığını söyledi. Toplu açılış töreninde Muğla’dan 50 bini aşkın kişinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı coşku ve heyecanla karşıladığını belirten Gökcan, “Bunu hazmedemeyen muhalefet, ‘Vatandaşlarımızı alanlara zorladınız’ diye talihsiz bir açıklama yaptı. ” konuştu.

AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, Ankara’nın tüm ilçelerinde tarım ve hayvancılığın yapıldığını gördüklerini, büyükşehir ilçeler de dahil olmak üzere tarımsal faaliyetin güçlü bir şekilde devam ettiğini kaydetti.

AK Parti’nin tarımı bir milli güvenlik meselesi olarak algıladığını belirten Yıldız, çiftçiye verilen desteklerden Türkiye’nin tarımsal işlerinin haritalandırılmasına, çeliğin tohumlarının korunmasından tarımın yaygınlaştırılmasına kadar tarıma yönelik adımların bütüncül bir şekilde devam ettiğini vurguladı. kapalı sulama sistemleri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
kartal evden eve nakliyat
Başa dön tuşu