Haber

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan FETÖ çıkışı: Erdoğan istemedi Fethullah Gülen’in iadesini talep edeceğiz

Millet İttifakı Cumhurbaşkanlığı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Fox TV canlı yayınında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gündemle ilgili açıklamalarda bulunan Kemal Kılıçdaroğlu’nun FETÖ ile ilgili sözleri dikkat çekti.

“LÜBNAN’IN İADESİNİ İSTEYECEĞİZ”

Kılıçdaroğlu, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in ABD’den iadesini talep edeceklerini bildirdi. Kılıçdaroğlu, “FETÖ elebaşının iadesini Erdoğan talep etmedi. Biz talep edeceğiz.” ifadeleri kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarından satır başları şöyle:

Politikacılar olmadan uyuşturucu baronları bu kadar kolay seyahat edemezdi. Parayla siyasetçi satın alıyorlar. Seçimlerini finanse ediyorlar. Allah aşkına yurt dışından uyuşturucu parası getirenler hakkında soruşturma ve kovuşturma açılamaz diyerek 8 kez kanun çıkardılar. Bir süre sonra uyuşturucu baronları Türkiye’de hesaplaşmaya başladı.

“HÜKÜMETİ ADALETLE YÖNETECEKSİNİZ”

Devleti adaletle yöneteceksin. Devlet kin ve öfkeyle yönetilmez. Seni alacağım, seni mahkum edeceğim. Öyle bir şey yok. Hakim yapar, sen yapamazsın. Hiç kimse kazandığı bir şeyi kaybedemez, buna izin vermeyiz. Kim kaybeder? uyuşturucu lordları. Köklerini kazacağım. Bu ülkede olmayacaklar. Hukuk çerçevesinde yapacağız. 5 çete Türkiye’yi soydu. Yurtdışından alınan tüm parayı iade edeceğiz.

“ÜLKEMİZ UYUŞTURUCU bataklığında”

Türkiye’de gelir dağılımı hiç bu kadar bozulmamıştı. Bir avuç insana milyarlarca dolar aktarılıyor. Başkan olmamı istemiyorlar. Aracı koydular, tehdit ettiler. Mevcut hükümet onları büyüttü. Ortadoğu’nun en büyük uyuşturucu baronunu serbest bıraktılar. Ülkemiz uyuşturucu bataklığında. Bir ilde yaptığım toplantıda uyuşturucu kullanımının 14 yaşına kadar düştüğünü söylediler. Her gelir grubuna göre uyuşturucu satılıyor. Polis bunların hepsini biliyor. Siyasi otorite yakalanmalarına izin vermiyor.

haber-develi.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
kartal evden eve nakliyat
Başa dön tuşu