Haber

Kayseri Büyükşehir’de servisler ‘yolda’

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Lider Büyükkılıç, Kayseri’deki mevcut yolların bakım, onarım ve genişletme çalışmalarının yanı sıra, 31 Mart 2019’da başladığı Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde ihtiyaçlar doğrultusunda yerel yolların yapım işlerini de yaparak gerçekleştirdi. 4 yılda yüz milyon TL değerinde 83,75 kilometre yeni yol, katkı sağladı.

KAYSERİ’NİN YENİ YOLUNA 1,5 MİLYAR TL YATIRIM

4 yıldır şehir içinde ulaşımı sağlamak, konforlu hale getirmek, güvenli ve konforlu hale getirmek için her zaman ihtiyaç ve ihtiyaçlar doğrultusunda planlar yapan ve projeler üreten Önder Dr. Memduh Büyükkılıç yönetimindeki Büyükşehir Belediyesi, bu süreçte toplam 1 milyar 449 milyon 900 bin liralık yeni yol yatırımıyla Kayseri’yi ulaşım alanında canlandırdı.

ŞEHİR ÇEVRESİNDE YENİ YOL

Kayseri’nin doğusundan batısına, güneyinden kuzeyine her noktada ihtiyaç duyulan yeni yolları ve bir kısmı yapımı devam eden yeni yol çalışmalarını hızla açan Önder Büyükkılıç, şöyle konuştu:

“Erciyes Üniversitesi Anayurt Çıkışı, İldem D Konutları İmar Yolu, Beydeğirmeni Besi Bölgesi Yol Yapımı, Barbaros Mahallesi Kaldırım Caddesi, Oymaağaç 5096.Cadde (Kumsmall AVM Kuzeyi), Serbest Bölge Giriş Yolu, Bekir Yıldız Bulvarı 4.Etap (Şehir Hastanesi-Zafer) Caddesi) Arası), Hulusi Akar Bulvarı Viyadüğü Bağlantısı, Bekir Yıldız Bulvarı-Osman Kavuncu Bulvarı Orta Bağlantı Yolu, Yakut Mahallesi, Orta Dünya Ticaret Merkezi ve Fuzuli Caddesi, İstasyon Caddesi-Seyyid Burhanettin Bulvarı Yol Çalışması, Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm Alanı Yol Düzenlemesi, Millet Bahçesi Bağlantı Yolu Yanı Hacılar Hisarcık Ortası Yol Yapım ve Uzatma, Erkilet Hıdırellez Yolu, Argıncık Fevzioğlu Mahallesi, Erenköy Mahallesi 1. Etap, Kuruköprü Mahallesinde Köprü ve Yol İnşaatı, Beyazşehir Mahallesi Osman Özcan Caddesi, Mustafa Şimşek Bulvarı Devam Ediyor, Prof. Aykut Özdarendeli Caddesi, Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı, Erenköy 2.3. Etap ve Sukünet Caddesi, Eşref Bitlis Bulvarı, Argıncık Eski Çarşı Yol Çalışması, Talas Raylı Sistem Güzergâhı, Erkilet Osman Gazi Mahallesi 30 Metre İmar Yolları, Erkilet Ertuğrul Gazi Mahallesi 30 Metre İmar Yolları ve Sivas Bulvarı Kocasinan Bulvarı Orta Yol Çalışması.”

2022’DE YENİ YOL BOYUTUNDA REKOR ARTIŞ

Başkan Büyükkılıç, 2022’de Kayseri’de yeni yol yapımında son 3 yılda yıllara göre rekor artış gerçekleştirerek, toplam 662 milyon 580 bin TL yatırımla 30 bin 350 kilometrelik yeni yol yaptı. Günün şartlarına ve standartlarına uygun konforlu ve güvenilir yollar yapan Büyükkılıç yönetimindeki Büyükşehir Belediyesi, lafa konu olan yeni yolların tamamına yakınını vatandaşların hizmetine sundu. Kayseri. Kayseri’de 4 noktada büyük ölçüde tamamlanan yolların yapım çalışmaları devam ediyor.

kizilirmakajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu