Haber

Karamollaoğlu’ndan İnce’ye: “AKP’yi Desteklerseniz…”

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanlığı adayı Muharrem İnce’ye sert tepki gösterdi. Karamollaoğlu, İnce’yi ‘AKP’ye destek veriyorsanız çıkın söyleyin’ ifadeleriyle suçladı.

Karamollaoğlu, Cumhuriyet gazetesinden İklim Öngel’in sorularını yanıtladı.

Karamollaoğlu, Cumhuriyet Gazeteye verdiği röportajda,Muharrem İnce’nin adaylığının seçime etkisi ne olur sorusuna ise şu yanıtı verdi:

Zarar veriyor. Muharrem Bey’in neden böyle bir adım attığını anlamıyorum. Bu mantıklı değil. AKP’yi destekliyorsan çık söyle. Bu AKP’nin işine gelen bir adımdır. Aldırmaz. Böyle bir mantık doğru değil. Buna rağmen umarım milletin sağduyusu galip gelir ve ilk turda bu iş biter. ‘

Millet İttifakı’na daha önce ‘ittifak içinde ittifak’ önerisini sunan Karamollaoğlu, bu planın neden hayata geçirilmediğini de şöyle anlattı:

Saadet Partisi 20 yıllık bir partidir. Seçim ve sandık toplantılarında temsil edilme hakkımız var. ‘Bu hakları heba etmemeliyiz, bunun için Saadet Partisi amblemi altında seçime girmek uygundur’ diye düşündük. Ancak bazı arkadaşlar buna katılmadı. Amblemimiz olsun’ dediler, olmadı.’

Bana BOP’u hatırlatıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan için ‘İsrail ile iç içedir. Erdoğan şu anda İsrail’in Ortadoğu’daki tek dostudur.’ Karamollaoğlu, “ABD’ye gittikten sonra Büyük Ortadoğu Projesi’nin eş başkanıyım” dedi. Ama ne olduğunu anlatmadı, BOP’un gerçek adının Büyük İsrail Projesi olduğunu sonradan öğreniyoruz. İsrail, Nil’den Fırat’a kadar olan toprakların kendilerine vaat edildiğine inanıyor. Şu anda orada yaşayan bizler dahil herkesi kendi topraklarında olmakla suçluyor. Tayyip Bey halen BOP’un eşbaşkanıdır.’ terimleri kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
kartal evden eve nakliyat
Başa dön tuşu