Teknoloji

Elon Musk, X’te Az Takipçiye Sahip Hesapların Fenomen Olmasının Önünü Açacak Yeniliği Duyurdu

Elon Musk, Twitter’ı satın aldıktan sonra mikroblog sitesinde birçok değişiklik yaptı. Öyle ki Musk, platformun adını ve felsefesini bile değiştirerek X adını verdiği platformun yaratıcı insanların bir araya geldiği bir yer olmasını istediğini belirtti. Musk’ın açıklamasına göre artık X’in algoritması da değişiyor.

Yeni güncelleme ile X’e girdiğimizde sadece tanınan hesaplar çıkıyor arkadaşlarımızın veya takip ettikleri kişilerin Yazılarınızı görmeyeceğiz. X ayrıca kullanıcılarının zevklerine uygun olduğunu düşündüğü içerikleri yayın sayfasında göstermeye başlayacak. Böylece daha az takipçiHesaplar ayrıca daha fazla görünürlüğe ve daha fazla takipçiye sahip olacak.

Yeni algoritma az takipçisi olan hesaplara fayda sağlayacak

X, son zamanlarda yaratıcılıklarıyla öne çıkan daha fazla içerik oluşturucu ve hesapları barındırmaya odaklandı. X CEO’su Linda Yaccarino tarafından yapılan açıklamaya göre, yeni reklam geliri paylaşım programı kapsamında 20 milyon dolar Ödeme tamamlandı. Ayrıca X Premium ödemesi yapan hesaplarda gönderilerde karakter sınırı 25 bine çıkıyor ve iki saate kadar görsel yüklenebiliyor.

Artık kullanıcılara erişimi artırmayı hedefliyoruz X Başarılı olması durumunda, küçük çaplı içerik oluşturucular için de değerli bir araç olabilir. Yeni güncellemenin birkaç gün içinde yayınlanması bekleniyor. Bu güncellemelerin X’in hedeflerine ulaşmasını sağlayıp sağlamayacağını zaman gösterecek.

haber-cukurova.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
kartal evden eve nakliyat
Başa dön tuşu