Haber

Efes Selçuk’ta çalışmalar devam ediyor

Efes Selçuk Belediyesi şehrin dört bir yanında çalışmalarını sürdürüyor. Merkez mahalle ve köylerde ise halkın talepleri ve şehrin ihtiyaçları doğrultusunda mevcut alanlar yenilenerek şehre kazandırılmakta, ayrıca şehirde nefes alabilen alanlar açılmaya devam etmektedir.

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Şengel, Efes Selçuk Belediyesi ekiplerinin yaptığı ve yapacağı bazı çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi verdi. Önder Ceritoğlu Şengel, Efes Selçuk Belediyesi’nin kentin dört bir yanında çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek; “Zor bir 4,5 yıl oldu. Bu 4,5 yılda çok şeyler yaşadık ama hiçbir şekilde üzerimize yük olmadılar. Çalışmaya devam edeceğiz. Başlattığımız pek çok işi tamamlamanın yanı sıra yeni projelere de adım atmak için gayret göstereceğiz” dedi ve belediye ekiplerince kentte başlatılan ve başlayacak olan bazı çalışmalar hakkında bilgi verdi. .

BELEVİ’DE MASAL EVİ

Belevi’nde atıl durumda olan yazlık nikah salonu halkın ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda çocuk bakımevi olarak düzenlenecek. Belevi Çocuk Evi’nin eğitim döneminin başlamasıyla birlikte açılması bekleniyor.

CUMHURİYET MAHALLESİNDE OTOPARK

Vatandaşların talepleri doğrultusunda belediye çalışanlarının kendi ürettikleri yerlere yerleştirilmeye devam ediliyor.

Kentte Zafer Mahallesi’nde başlayan asfalt yama çalışmaları belirlenen program dahilinde devam ediyor.

Cumhuriyet Mahallesi’nin ardından 14 Mayıs Mahallesi’nde de atıl bir alana vatandaşların talepleri doğrultusunda yeni park ve çocuk oyun alanı yapılacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Selçuk Kültür Merkezi’nin altındaki alanın kente kazandırılması için de çalışmalar başlatıldı. Dolgu ve düzenleme çalışmalarının ardından yapılacak ağaçlandırma çalışmalarının ardından alan otopark ve mesire alanı olarak kente kazandırılacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

gedizhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
kartal evden eve nakliyat
Başa dön tuşu