Yaşam

Ebru Şancı’dan ‘4 imam nikahlı eşim var boşanamadım’ diyen Sinan Akçıl’a sert tepki

Danla Bilic’in YouTube kanalına konuk olan Sinan Akçıl, 4 tane imam nikahlı eşi olduğunu ancak özel hayatından bahsederken boşanamayacağını söyledi. Sözleri nedeniyle gündem olan Sinan Akçıl’a en sert yorum, Söylemezsem yorumcularından Ebru Şancı’dan geldi.

“ALLAH SİZE İMAM EVLİLİK HAKKI VEREN KADINLARA HAYIRLI OLSUN”

Uzun yıllardır futbolcu Alpaslan Öztürk ile evli olan 3 çocuk annesi Ebru Şancı, canlı yayında Sinan Akçıl’ın imam nikahına karşı “Nereden bakarsan bak gözü olmayan rezil bir insan” dedi. Namazda kulak yok namazda.Sen o kadınlara hakkıyla imam nikahı yapmıyorsun Akçıl böyle dedi.Allah onlara hak veren kadınları ıslah etsin. Böyle bir Youtube programında boş olmayı hak ediyorsunuz. Laik bir ülkedeyiz. Bir kadına yapılacak en büyük hakaret, o kadınlara yapılan ayıptır” dedi.

“KABA, tiksinti, KİRLİ”

Danla Bilic’in Sinan Akçıl’ın sözlerine gülerek yanıt vermesiyle sözlerini bitiren Ebru Şancı, “Danla’ya ben de yakıştıramadım, kadın gibi gülüyor. Dini nikah bu kadar ucuz bir şey mi… O zaman haha ​​​​haha ​​ ​​boş olun. Kadınlar da ayıplanacak kadar pis. Ayıp, başka bir şey söylemiyorum” diye tepki gösterdi.

SİNAN AKÇIL: 4 İMAM EVLİYİM VAR, ‘GEÇERSİZ OLUN’ diyemem

Katıldığı programda imam nikahı ile ilgili konuşan Sinan Akçıl, “Evet hoşuma gidiyor. Biz böyle şeyleri seviyoruz. Benimle konuşmuyorlar. Yüzlerine üç kez ‘Boş ol’ demen gerekiyor. Ben yaparım” dedi. şimdi söyle. 12 kere söyleyebilir miyim?”

haber-suhut.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
kartal evden eve nakliyat
Başa dön tuşu