Teknoloji

Dördüncü nesil AirPods büyük yeniliklerle geliyor

Apple’ın 2024 yılından itibaren AirPods kablosuz kulaklık serisinde bazı büyük değişiklikler yapmayı planladığı söyleniyor. Bu haber her zaman olduğu gibi güvenilir Apple haber sızıntısı kaynağından geliyor Mark GurmanAnonim kaynaklara dayanarak adresinden geliyor.

Gurman, ikinci nesil AirPod’ların 2024’te aşamalı olarak kullanımdan kaldırılacağını söylüyor. Aynı durum üçüncü nesil AirPod’lar için de geçerli.

Gurman, üçüncü nesil modellerin satışlarının Apple’ın beklediğinden daha düşük olduğunu ve birçok alıcının daha eski ama daha ucuz olan ikinci nesil versiyonları satın almayı tercih ettiğini iddia ediyor.

Haberler, Apple’ın önümüzdeki yılın sonlarında piyasaya sürmek üzere olduğu yönünde. İki farklı dördüncü nesil AirPod’da çalışır İddia edildi. Her ikisinin de mevcut AirPod ve Pro sürümünün hibriti gibi görünmesini sağlayacak yeni bir tasarıma sahip olması bekleniyor.

Gurman’a göre sonraki iki AirPod’dan daha pahalı olanı gürültü engelleme özelliğine sahip olacak. Daha yüksek fiyatlı model de Yerleşik hoparlörlere sahip bir şarj kutusuyla birlikte geleceği bildiriliyor . Habere göre her iki yeni şarj kutusu da USB-C şarj kablolarını destekleyecek.

Gurman, yeni AirPods’un yanı sıra Apple’ın AirPods Max kulaklıkların yeni sürümleri Kendisi de bu konuda çalıştığını belirtiyor. Habere göre bunlar 2024 sonlarında çıkacak ancak bazı yeni renk seçenekleri dışında tasarımda pek bir değişiklik olmayacak.

Son olarak Gurman, yeni AirPod Pro modeli için bir süre daha beklememiz gerekeceğini söylüyor. Apple’ın yeni bir sürüm üzerinde çalıştığını ancak 2025 yılına kadar piyasaya çıkmayacağını belirtiyor. Ayrıca yeni bir tasarıma sahip olacağını ve Apple’ın bazı işitme sağlığı özelliklerini ürüne dahil edebileceğini ancak bu özellikle ilgili detayların henüz belli olmadığını belirtiyor. açıklandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
kartal evden eve nakliyat
Başa dön tuşu