Haber

Brezilya’da Uyuşturucu Operasyonlarında 42 Kişi Hayatını Kaybetti

Brezilya’da geçtiğimiz hafta Rio de Janeiro, Sao Paulo ve Bahia eyaletlerinde uyuşturucu çetelerine yönelik düzenlenen operasyonlarda en az 42 kişi hayatını kaybetti.

Brezilya’da birçok eyalette uyuşturucu çetelerine yönelik operasyonlar sürerken, geçtiğimiz hafta Rio de Janeiro, Sao Paulo ve Bahia eyaletlerinde düzenlenen operasyonlarda en az 42 kişi hayatını kaybetti.

Rio de Janeiro’nun favela olarak bilinen gecekondu mahallelerinden Complexo da Penha’ya son polis baskınında Juramento ve Chatuba mahallelerinin muhtarları Fiel ve Du Leme’nin de aralarında bulunduğu 9 kişi hayatını kaybetti.

Son operasyonun üst düzey görüşme istihbaratının çete liderlerine ulaşmasının ardından gerçekleştirildiğini kaydeden yetkililer, baskının amacının çete üyelerini yakalamak olduğunu ancak operasyon sırasında güvenlik güçlerine ateş açıldığını belirtti. operasyon. Çatışmalarda bir polis memurunun yaralandığını kaydeden yetkililer, yapılan baskında 7 tüfek, mühimmat ve el bombasının ele geçirildiğini bildirdi.

Geçtiğimiz hafta Brezilya genelinde polisin uyuşturucu çetelerine yönelik düzenlediği operasyonlarda Sao Paulo eyaletinde 14, Bahia eyaletinde 19 kişi hayatını kaybetti. – RIO DE JANEIRO

karesihaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
kartal evden eve nakliyat
Başa dön tuşu