Teknoloji

BİM’de Satmak Üzere Philips Elektrikli Süpürge Alabilir miyim? Özellikler ve İncelemeler

28 Temmuz 2023 BİM aktüel indirim kataloğunda yer alan Philips FC9330 PowerCyclone Max Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, özellikleri ve yorumları ile karşınızda!

Türkiye’nin en büyük perakende market zincirlerinden biri olan BİM aktüel katalog listelerini yayınladı. 28 Temmuz 2023’te satışa çıkacak olan Philips Elektrikli Süpürge modeli BİM Aktüel indirim kataloğu  Nasıl olduğunu merak ediyorsanız, sizi aşağı indirelim.

Bu içerik 24.07.2023 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe ulaştığınız zamana göre listelenen eserlerin fiyatlarında değişiklik olmuş olabilir.

Satın aldığınız eserlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

“Bu içerik marka işbirlikleri içerebilir.”

BİM aktüel kataloğunda yer alan Philips FC9330 PowerCyclone Max Toz Torbasız Elektrikli Süpürge en çok ilgi gören çalışmalardan biri oldu.

Philips elektrikli süpürge çok merak edildiği için özelliklerine ve kullanıcı yorumlarına bir göz atalım istedik.

Yüksek saflık performansıyla öne çıkan Philips Elektrikli Süpürge, ince tozların %99,9’unu toplayarak etkili temizlik sunar.

3 yollu derin temizleme etkisi ve yüksek emiş gücü sağlayan TriActive başlığı ile ince tozların %99,9’unun süpürülmesini sağlar.

Aynı anda 3 temizleme hareketi uygulayan TriActive başlık, yer halılarının derinliklerindeki tozu alırken, ön taraftaki geniş ağız büyük modülleri alır. Başlığın her iki yanındaki hava kanalları ve fırçalar, duvarların veya mobilyaların yakınında toz ve kiri toplamaya yardımcı olur.

PowerCyclone 5 teknolojisi, tozu havadan ayırır ve daha yüksek emiş gücü ve yüksek performans için haznedeki hava akışını hızlandırır.

Yüksek emiş gücü sunan 900 Watt’lık motoru aynı zamanda derinlemesine temizlik imkanı da sağlıyor.

Toz haznesi ise hijyenik bir şekilde tozu tek elle boşaltmanıza olanak tanıyarak dağılan toz oranını en aza indirecek bir tasarıma sahiptir.

Alerji H13 filtre sistemi; Polen, evcil hayvan tüyü ve konut tozu dahil olmak üzere ince toz parçacıklarının %99,9’unu yakalar.

Tamamen kapalı filtreleme sistemi sayesinde alerjisi olan bireyler için üst düzeyde hijyen sağlar. Filtreleme seviyesinin HEPA 13’e eşdeğer olduğunu belirtmeden geçmeyelim.

Tutma sapına yerleştirilmiş toz fırçası ile mobilya, döşeme ve düz yüzeylerde her zaman kullanıma hazırdır.

Hafif ve küçük tasarımı, hızlı bir şekilde taşımanıza olanak tanır ve ActiveLock kontak elemanları, aparatın teleskopik boruya kolayca takılmasını sağlar.

Teknik özellikler:

  • 76dB ses seviyesi

  • 900 W motor gücü

  • 4,5 kg çalışma ağırlığı

  • 1,5 litre toz kapasitesi

  • Alerji H13 filtre tahliye filtresi

  • yıkanabilir motor filtresi

  • Metal 2 modüllü teleskopik boru

  • 6 metre kablo uzunluğu

  • Aralık aracı

  • Entegre fırça

  • Boru klipsinde aksesuar saklama

  • Emiş gücü ayarı

Philips FC9330 PowerCyclone Max Dust Torbasız Elektrikli Süpürge hakkında genel olarak olumlu eleştiriler var. Elektrikli süpürge hakkında bazı kullanıcı görüşleri:

  • Eskiden evimin temiz olduğunu düşünmezdim ama bu kadar tozu nerede bulduğuna şaşırdım. Sesi çok alçak. Benim yetkim kolaydır. Ek bir ince uç eki ile birlikte gelir, fırça eki bunun üzerine monte edilir.

  • Bugün geldi evimizde 15 yıldır Philips kullanıcısıyız çeyizim için aldım yine performansını gösterdi. Ekteki fotoğraftaki tozlu toz torbası pak olarak bildiğimiz halıdan çıktı. Düşünün ki 2 günde bir süpürgeyle beklettiğimiz tek bir halıdan çıkarıyoruz. Bir beyaz al. Sesi hiç rahatsız etmiyor. Hafif bir eserdir, tek sorunu tutamaç olmamasıdır. Toz torbasını tutarsanız, torbanın takılı olduğu yerin çok yumuşak bir şekilde dokunulması gerekir, bu nedenle çabuk kırılabilir.

  • Alır almaz denedim, özellikle küçük fırçası için aldım, gerçekten toz almak için mükemmel. Görsellerde hep robot elektrik süpürgesi çalıştıran kedili bir evden çıkanları koyuyorum. Umarım uzun süreli kullanım performansı aynı kalır.

  • Tereddüt ederek aldım ama süpürge canavar gibi çıktı. Evim iyice temizlendi. Paketleme, kargo, her şey çok güzeldi teşekkürler. Daha üst bir modele ihtiyacın olduğunu düşünmüyorum. Bir de kolu olmadığını yazmışlar, ben bu konuda tereddüt etmiştim ama o konuda da bana bir sıkıntı yok. İşteyken tozu yerinde tutuyorum.

  • Çok para verip top model almaya gerek yok, hafif, taşıması kolay, ideal bir eser, çeyizim için almıştım. Adeta yerdeki halıyı çekiyordu, çekim gücü oldukça güçlü ve sesi pek çıkmıyordu.

  • 6 ay önce iki katına aldığım robot süpürgenin yanında bu makine efsane. Evet kablolu vs. muhtemelen bir iş yükü ama çekim gücü ve hafifliği fiyat performans açısından beni çok mutlu etti. 2 kedisi olan biri olarak kedi kumunu o kadar güzel temizledi ki robot süpürge çekmedi hatta sağa sola attı. Halıların üzerindeki görünmeyen kedi tüylerini de temizleme çabasıdır. Max’te çalışmasına rağmen rahatsız edici sesler çıkarmadı. Ayrıca vakumlama yaparken hazne çok tozlu görünse de makine hiç toz almıyordu. Çok memnun oldum.

  • Makinenin çekim gücü olağanüstü, halıyı kaldırdı, halıyı süpürürken biraz zorlandım hatta dün robotla temizlenip süpürülen halıdan toz çıktığını görünce şok oldum. Yurtta 2 kedim var tüm tüylerini topladılar. Kesinlikle FP parçasını alın, sipariş vermeden önce tereddüt ettim ama buna değdi. Çok memnun oldum. İlerleyen zamanlarda çekim gücü düşer mi bilmiyorum. Kullandıkça göreceğiz.

Aradığınız elektrikli süpürgenin Philips FC9330 PowerCyclone Max Toz Torbasız Elektrikli Süpürge olduğuna karar verdiyseniz, Hepsiburada güvencesiyle buradan hızlı bir şekilde sahip olabilirsiniz.

ortahaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
kartal evden eve nakliyat
Başa dön tuşu